طراحی سایت و مطالب آموزشی جامع

طراحی سایت،مشاوره، آموزش در تمامی مباحث اینترنتی

طراحی سایت و مطالب آموزشی جامع

طراحی سایت،مشاوره، آموزش در تمامی مباحث اینترنتی

لوازم آشپزخانه و نکات مهم آن


در این بخش می پردازیم به موضوعات مربوط به  لوازم آشپزخانه  شما اگر قصد راه اندازی یک رستوران و یا یک فست فود و یا یک آشپزخانه صنعتی را دارید یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید این است که باید لوازم آشپزخانه خود را با کیفیت بالا و به صورت مدرن انتخاب نمایید.شاید این موضوع آنجا مهم تر جلوه کند که محیط رستورانی شما به گونه ای طراحی شده که مشتری بتواند نحوه تهیه غذا را کاملا مشاهده کند و آنجاست که دیگر جای هیچ ریسکی وجود ندارد و باید تا جای ممکن از بهترین و مدرن ترین و شیک ترین لوازم برقی آشپزخانه موجود استفاده نماید.این موضوع در مورد انتخاب  لوازم برقی آشپزخانه  نیز صدق می کند.شما با کمک ابزار و لوازمی مدرن و شیک علاوه بر اینکه می توانید جلب توجه مشتری را به خود جلب نمایید در کنار آن نیز می توانید طراحی و دیزاین محیط رستورانی خود را شیک تر و زیباتر نمایید.اما به نظر لوازم و ابزار آشپزخانه شما زمانی بهتر دیده می شوند و به کار می آیند که در فضایی مناسب و با چیدمانی مناسب تر قرار بگیرند.

 

ترتیب قرارگیری وسایل در لوازم آشپزخانه

 

وجود یک سالن بزرگ برای آشپزخانه های صنعتی در واقع کمک می کند تا شما از لوازم برقی آشپزخانه گرفته تا سایر وسایل معمولی دیگر را به راحتی و در جای مناسبش قرار دهید. با چیدمان صحیح لوازم در واقع باعث خواهید شد تا میزان راندمان کاری شما بالا تر رفته و همین امر بر بالاتر رفتن کیفیت نهایی کمک خواهد کرد.امروزه با صنعتی تر شدن کارها یکی از عوامل مهم موفقیت در شغلی مانند رستوران داری و یا آشپزخانه داری را می توان داشتن لوازم آشپزخانه با کیفیت عنوان کرد.با توجه به رقابتی بودن بازار و اینکه هر روز بر تعداد رستوران و مراکز خدماتی مشابه ان افزوده تر می شود شما باید از تمام جزییات موجود نهایت استفاده را ببرید تا بتوانید کیفیت نهایی خدمات خود را افزایش دهید.

 

یکی از مهمترین خدماتی که توسط تجهیزات رستوران  مجموعه آسان آشپز ارائه می شود در زمینه تهیه و تجهیز انواع لوازم برقی آشپزخانه و دیگر لوازم غیر برقی مربوط به این محیط می باشد . شما از صفر تا صد کار را می توانید به مجموعه ما بسپارید.ما بر اساس میزان بودجه ای که برای این امر اختصاص داده اید بهترین ها را برایتان انتخاب خواهیم کرد.جهت دریافت مشاوره در این زمینه می توانید به یخش تماس با ما مراجعه نموده و به صورت مستقیم با ما در ارتباط باشید.اگر می خواهید تا از لوازم آشپزخانه خود بهترین استفاده ممکن را ببرید باید محیط سالن شما دارای ارگونومی مناسب باشد تا در کمترین زمان ممکن کارگران و آشپزان به لوازم مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.

 

یکی دیگر از مهمترین عوامل در انتخاب لوازم آشپزخانه حالا چه برقی و چه غیر برقی این است که بتوانید در زمان لازم انها را به راحتی جا به جا نمایید . لوازم مورد استفاده در آشپزخانه های صنعتی معمولا نسبت به لوازم استفاده شده در اشپزخانه منزل بزرگتر و حجیم تر و سنگین تر هستند و شاید جابجایی انها به همین راحتی نباشد.البته این مورد به مقدار قابل توجهی هم بر می گردد به نوع طراحی که برای لوازم شما شده .برخی از کارک ها و برندها با آینده نگری که در این مورد داشته اند شرایطی را فراهم کرده اند تا شما به راحتی بتوانید اسباب و لوازم را جابه جا نمایید.

شاید سوال خیلی از شماها این است که چگونه می توان به بهترین چیدمان در  لوازم آشپزخانه  خود رسید ؟ باید گفت که فرمول خاصی برای این مورد وجود ندارد و شاید همه چیز بر می گردد به نوع طراحی محیط آشپزخانه شما و میزان بزرگی و کوچکی اسباب و لوازمتان.اما شاید بتوان اصول کلی را اشاره داشت تا شما در هر محیطی که هستید بتوانید بهرتین چیدمان را برای تمامی  لوازم برقی آشپزخانه  و دیگر لوازم خود داشته باشید.با هم به این موضوع می پردازیم :

 

اصول کلی در چیدمان لوازم آشپزخانه

 

1-داشتن فضایی ارگونومیک می تواند در رسیدن به این راه به شما کمک فروانی نماید.

2-چیدمانی صحیح و اصولی می تواند به شما کمک فراوانی نماید تا به راحتی بتوانید از تمامی امکانات موجود در آشپزخانه خود استفاده نمایید.در این زمینه حتی می توانید از  یک طراح و دکوراتور نیز مشورت بخواهید.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی و آنچه که باید بدانید

تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما به چه صورت باید باشد؟


امروز می خواهیم درباره تجهیزات آشپزخانه صنعتی برای شما بیشتر بگوییم. یک واقعیت در این مورد وجود دارد و آن هم این است که می گوید شما تا تجربه تلخ شکست را در آشپزخانه صنعتی تجربه نکنید هرگز به میزان اهمیت طراحی برای آشپزخانه خود پی نخواهید برد.در واقع برای رسیدن به یک آشپزخانه که ادعای صنعتی بودن را دارد علاوه بر اینکه باید از طراحی درست و مناسب آن استفاده شود همچنین می بایست به موازات آن از لوازم و تجهیزات متناسب با ان نیز بهره برد. با افتخار اعلام می داریم  مجموعه آسان آشپز  با کادری مجرب و قدرتمند آماده ارائه خدمات حرفه ای در این زمینه به شما عزیزان می باشد.در واقع تخصص ما تهیه کلیه نیازهای شما در زمینه   آشپزخانه صنعتی  می باشد.

باید قبل از اینکه بخواهید به فکر طراحی فضای درون آشپزخانه صنعتی خود باشید حتما به رعایت موارد زیر بپردازید :

  

حتما برای سالن آشپزخانه خود محیطی بزرگ را در نظر بگیرید . به هر حال اسمش با خودش است .آشپزخانه صنعتی. بله پس نیاز دارید تا هر چه بیشتر سالنی بزرگ و جادار  در اختیار داشته باشید تا براحتی بتوانید در آن به کلیه امور خود رسیدگی نمایید.حتی اگر شما قصد دارید که در کنار داشتن یک آشپزخانه مدرن و صنعتی یک سالن پذیرایی هم داشته باشید برای آن هم همین پیشنهاد را داریم.هر چقدر هم که کیفیت  غذاهای ارائه شده شما عالی و خوب باشد اما نتوانید محیطی مناسب جهت نشستن مشتریان و میهمانان را فراهم کنید عملا می توان گفت که بازار خود را از دست خواهید داد.

در کنار داشتن  تجهیزات برای آشپزخانه صنعتی  که حتما برای شروع یک فعالیت تجاری و صنعتی مورد نیاز است باید سالن پخت و پز شما فضای کافی را برای رفت و آمد و انجام کارهای مربوطه را دارا باشد تا خللی در کارها ایجاد نشود.باید به فکر روزهایی باشید که مشتریان و سفارشات زیادی دارید و قطعا محیط آشپزخانه شما شلوغ خواهد شد و در این هنگام اگر فضای کافی برای رفت و آمد و انجام کارها نباشد به نظرتان چه اتفاقی رخ خواهد داد ؟

مجموعه شما در هر کجای ایران که باشد مهم نیست ما به راحتی می توانیم کلیه مسئولیت تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما را به عهده بگیریم و در کمترین زمان ممکن انچه که شما می خواهید را برایتان فراهم کنیم.سعی نموده ایم تا در ابزار و لوازمی که برای مشتریان خود در این مورد استفاده می کنیم ز بهترین و بالاترین کیفیت ممکن استفاده کنیم.برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره در این زمینه حتما پیشنهاد می کنیم از بخش تماس با ما سایت با ما در ارتباط باشید.

اما برگردیم به توضیحات بیشتری در مورد نوع طراحی سالن آشپزخانه صنعتی شما. باید فضای موجود دارای ارگونومی لازم باشد.باید کارمندان و کارگران با طی کمترین مرحله ممکن بتوانند به اهداف خود دست یابند.این در واقع باعث بالا رفتن کیفیت کار و افزایش راندمان مجموعه شما خواهد شد.

 

طریقه بالابردن انرژی در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 

اما مورد دیگری که بسیار مهم و ضروری به نظر میرسد این است که در کنار داشتن  تجهیزات آشپزخانه صنعتی  مدرن و با کیفیت باید حتما به فکر بالا بردن بهره وری انرژی در محیط خود باشید تا از اتلاف بیش از حد انرژی تا جای ممکن جلوگیری نمایید.

شاید جالب باشد بدانید که مشتریان دوست دارند فرآیند تهیه غذا را به نوعی به صورت زنده مشاهده نمایند . اگر بتوانید شرایطی را برای این امر فراهم نمایید در واقع کمک بزرگی به رونق بخشیدن کسب و کار خود کرده اید. البته در این زمینه اگر بخواهید چنین امکانی را فراهم نمایید دیگر بی شک لازم است تا از مدرن ترین و شیک ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی استفاده نمایید.

عامل مهم دیگری که باید رعایت شود این است که محل نگه داری تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما باید به گونه ای باشد که در مواقع لزوم بتوانید براحتی آنها را جابجا نمایید و از این بابت دچار دردسر نشوید.این مورد را بسیار جدی بگیرید چون در صورت عدم رعایت ان برای شما زحمت زیادی به همراه خواهد داشت.

 

چیدمان متفاوت برای آشپزخانه صنعتی

 

البته چیزی که کاملا مشخص است نمی توان هیچ الگوریتم خاصی را برای چیدمان آشپزخانه صنعتی شما پیشنهاد داد . همه چیز بر می گردد به میزان فضایی که در اختیار دارید.البته به صورت کلی چند پیشنهاد در این زمینه برای شما آماده کرده ایم که خواندن انها خالی از لطف نخواهد بود و می توانید به خوبی برای فضای آشپزخانه صنعتی خود الگو برداری لازم را انجام دهید:

اولین پیشنهاد ما همانطور که در بالا نیز اشاره ای به آن داشتیم وجود فضایی ارگونومیک است.با داشتن چنین فضایی مطمئن باشید که کیفیت و راندمان کاری شما بسیار بالاتر خواهد رفت.وجود تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن در فضایی که به طور نامناسب طراحی و ساخته شده باشد نمی تواند کمک چندانی به شما کند.پس حتما در رعایت این موضوع نهایت حساسیت و دقت را داشته باشید.

یک سوال؟ آیا آشپزخانه صنعتی شما هم در تولید یک نوع غذا فعالیت می کند و در واقع به صورت خط مونتاژ می باشد؟ خوب قطعا در این جور مواقع برای  تجهیزات باید فکری دیگر کرد و. همچنین در طراحی  فضای آن نیز باید به روشی دیگر عمل نمود.با توجه به نوع غذایی که قرار است تولید شود باید چیدمان وسایل صورت پذیرد.

 

اما  چه شما به صورت مونتاژی بخواهید فعالیت کنید و چه به صورت عمومی در تهیه و تولید غذا مشغول باشید چیزی که در هر دو حالت بسیار مهم است چیدمان صحیح و منطقه ای ابزار و لوازم شما است.اگر بتوانید به خوبی تجهیزات خود را چیدمان نمایید هم چهره ای زیبا به محیط خود داده اید و هم اینکه باعث خواهید شد تا میزان راندمان کاری شما بسیار بالاتر رود.

راه اندازی فست فود را از کجا و چگونه شروع کنیم؟

امروز و در این بخش می خواهیم در مورد نحوه راه اندازی فست فود برای شما نکاتی مهم و کلیدی را بیان نماییم که قطعا با رعایت موارد فوق می توانید در ادامه راه به موفقیت بهتری دست یابید.در هر شغلی قطعا عواملی به عنوان فاکتورهای موفقیت تلقی می گردد.شما در یک فست فود صرف نظر از اینکه بهترین ایده را به کار بسته باشید و یا از بهترین سر آشپز برای خود استفاده کرده باشید اما باید بسیار مراقب باشید چرا که حتی با رعایت این دو مورد باز هم ممکن است نتوانید در کار خود به موفقیت چشم گیری دست یابید . در واقع می خواهیم بگوییم حتی داشتن دو فاکتور فوق نمی تواند ضامن موفقیت شما باشد.حقیقت مطلب این است که در کل صنعت رستوران داری و فست فود دارای ریسک های بسیاری می باشد.

 

اهمیت استراتژی در راه اندازی فست فود

 

به نظر می رسد شما برای رسیدن به موفقیت می بایست نه در این کار بلکه در هر کار دیگری یک استراژی مشخص و تعریف شده داشته باشید.در واقع منظورمان این است که برای رسیدن به هدف خود که همانا به راه انداختن فست فود است باید راهی مشخص را در نظر گرفته باشید.شاید از دید بسیاری از افراد راه اندازی در تعیین یک جایگاه و تهیه لوازم و ابزار آلات آن می باشد و فکر می کنند افتتاح فست فود تنها به همین موارد ختم می شود.شما در روند راه اندازی علاوه بر اینکه نیاز به یک استراژی مشخص دارید در کنار آن نیاز به تاکتیک مشخصی هم خواهید داشت تا بتوانید سریع ترین راه رسیدن به موفقیت را جشن بگیرید.

در راه اندازی فست فود اگر استراژی شما خالی از تاکتیک باشد در واقع شما دور ترین راه را برای رسیدن به موفقیت برگزیده اید و همچنین اگر تاکتیکی برای اجرا داشته باشدی اما بدون استراژی بخواهید وارد عمل شوید در واقع شکست را به جان خریده اید.

 

البته اینکه تا چه حد استراژی شما با توجه به میزان امکانات در دسترستان قابلیت اجرایی را داشته باشد نیز مساله بعدی در قبل از راه اندازی کردن فست فود است.کافیست تا سری به سطح شهر بزنید حتما اگر دقت کنید می توانید فست فود هایی را ملاحضه نمایید که به خاطر داشتن استراژی که قابلیت اجرایی نداشته عملا در کار خود در جا زده و نزدیک به سقوط می باشند.اگر بخواهیم یک فرمول کلی موفقیت آمیز برای تمامی فست فودها آماده کنیم می توان در چند جمله زیر آن را ارائه داد :

 

فرمول موفقیت در راه اندازی فست فود

 

1-کاهش هزینه را باید در اولویت قرار داد.باید در ابتدای شروع کار بتوانیم با روش های مختلف و تا جای ممکن به کاهش هزینه بیاندیشیم.

2-شما در زمان راه اندازی فست فود خود اگر می خواهید در همان اول راه برای خود کسب اعتبار کنید باید بتوایند کیفیت مواد غذایی خود را بالا ببرید تا خاطره ای خوش را برای مشتریان خود در همان مراجعت اول به یادگار بگذارید.

3-قطعا شما باید در نظر داشته باشید که چگونه می توان با حفظ کیفیت غذا زمان سرو آنرا کم کرد و در کوتاه ترین زمان ممکن مشتری را راه انداخت.

4-خب شما در اول راه هستید و قطعا باید برنامه ای هم برای تبلیغات موثر داشته باشید تا افراد بتوانند شما را بیابند.

 

چشم انداز صحیح در راه اندازی فست فود

 

موارد فوق می توانند جزیی از برنامه رسیدن شما به موفقیت در این شغل باشند اما باز هم به نظر اگر شما چشم انداز صحیحی از آینده نداشته باشید نمی توان زیاد به موفقیت دائمی شما امیدوار بود . شاید بتوانید موفقیت های مقطعی کسب نمایید اما قطعا با نداشتن چشم اندازی صحیح قطعا در آینده به مشکل برخواهید خورد.شما باید علاوه بر رعایت تمامی موارد بالا اگر می خواهید تا در راه اندازی فست فود با کمترین ریسک ممکن مواجه شوید باید از همین الان به فکر استفاده از تجهیزات مدرن باشید.


باید دکوراسیون داخلی مغازه خود را به صورت بسیار خاص و شیک طراحی نمایید.و باید حتما از کادری مجرب و متخصص که با این رشته آشنایی داشته باشند استفاده نمایید.مدیریت مجموعه باید بتواند به صورت هوشمندانه عمل نماید . اگر خودتان چنین قابلیتی را ندارید پس حتما به فکر استخدام یک مدیر لایق و کاردان باشید.موفقیت برنامه می خواهد و شک نکنید که افراد موفق به صورت تصادفی به جایگاه فعلی خود نرسیده اند و قطعا در پس آن برنامه ریزی های دقیق همراه با کادری مجرب و متخصص وجود داشته است.


بی شک عصری که در آن زندگی می کنیم اگر از قبل برنامه مشخصی برای ادامه حیات شغل خود نداشته باشید می توان نوید یک شکست بزرگ را به شما داد.معمولا هم برای همه همین اتفاق رخ خواهد داد و مدیران و کارکنان آنچنان سرگرم کارهای روزانه خود خواهند شد که دیگر فراموش می کنند باید برای رسیدن به مراتب بالاتر برنامه داشته باشند.معمولا اگر در این حالت از آنها در مورد برنامه ریزی کارشان بپرسید به صورت سردرگم خواهند گفت که بدون برنامه هم می توان موفق شد.اما تجربه نشان داده نه تنها در راه اندازی فست فود بلکه در هر کار دیگری اگر بدون فکر و برنامه قبلی بخواهیم اقدام نماییم حتی اگر به موفقیت های مقطعی نیز دست یابیم قطعا این روند ادامه دار نخواهد بود و سرانجام در نقطه ای متوقف خواهیم شد.

 

با افتخار اعلام می داریم مجموعه آسان آشپز با دارا بودن کادری مجرب و متخصص در این زمینه آماده ارائه مشاوره و همکاری در تمام سطوح کار می باشد . شما اگر قصد راه اندازی فست فود را دارید می توانید با استفاده از تجربه ای که ما در اختیارتان قرار خواهیم داد بسیار زودتر و کم خطر تر به موفقیت دست یابید.ما با برنامه ریزی مدون برای شما کاری خواهیم کرد تا میزان ریسک در کارتان به حداقل ممکن برسد و شما با اطمینان بیشتر در این راه قدم بردارید.از فواید یک برنامه ریزی دقیق که توسط ما به شما ارائه می شود می توان موارد زیر را نام برد :

با داشتن برنامه ای دقیق مدیریت می تواند در کمال آرامش به ادامه راه بیاندیشد.

با داشتن برنامه مدیریت می تواند به برنامه های بلند مدت فکر کند و برای انها استراژی های مختلفی را طراحی نماید.

داشتن برنامه دقیق باعث خواهد شد تا میزان رعایت استاندارد در کار شما بالاتر رود.

شما با داشتن برنامه می توانید در سطوح مختلف به راحتی کنترل کار را در دست داشته باشید.

 

راهکارهای مختلف برای راه اندازی فست فود

 

البته ما برای شما برنامه های مختلفی را ارائه خواهیم کرد . قطعا در ابتدای راه اندازی فست فود نیاز است تا با روش های مختلف ابتدا میزان مشتریان شما را افزایش داد. بعد از رسیدن به این موفقیت باید برای ماه های بعدی به صورت برنامه های شش ماهه و سالانه نیز طرح و نقشه هایی را پیاده سازی کرد . به نوعی بایست شما نسبت به زمان جلوتر باشید و بدانید که مثلا قرار است در 6 ماهه بعدی چه چیزی را ارائه دهید و قرار است برای بالابردن کیفیت خدمات خود از چه روشهایی استفاده نمایید.در این بازار رقابتی اگر می خواهید حرفی برای گفتن داشته باشید باید متفاوت باشید و اگر می خواهید همیشه بمانید باید بتوانید در جهتی که مشتریان می خواهند قدم بردارید.

تجهیزات هتل و آنچه که باید بدانید

 مجموعه آسان آشپز  با افتخار اعلام می کند که به صورت تخصصی در زمینه تجهیزات هتل مشغول به فعالیت در سطح کشور می باشد.در این زمینه اگر نیاز به مشاوره و یا خرید تجهیزات دارید می توانید از بخش ارتباط با ما در سایت با ما در ارتباط مستقیم باشید.اما در این بخش می خواهیم ابتدا قبل از اینکه بخواهیم به مبحث تجهیزات مربوط به هتل بپردازیم کم درباره تاریخچه هتل و هتل داری و معنی لغوی این واژه برایتان بگوییم.می توان در یک تعریف ساده اینگونه عنوان کرد که هتل در واقع مکان مسکونی می باشد که به صورت اجاره ای است و برای استفاده از خدمات درون آن می بایست مبلغی را بر اساس نرخ و تعرفه موجود بپردازید.
 
آشنایی با تجهیزات هتل و موارد آن
 
در واقع می توان هتل ها را جزئی از امکانات گردشگری و اقامتی یک شهر و منطقه دانست و میزان تجهیزات هر چقدر پیشرفته تر و به روز تر باشد در واقع مکانی لوکس تر و در عین حال گران قیمت تر و با امکانات رفاهی بیشتر خواهد بود.اما در مورد هتل ها و معماری به کار رفته در آن می توان گفت که مکانی پر از اتاق های مختلف با متراژهای گوناگون است.از جمله امکاناتی که جهت رفاه و بالا تر بردن سطح خدمات در یک هتل معمولا وجود دارد می توان به مواردی همچون :

رستوران
استخر شنا
کافی شاپ
سالن اجتماعات و شاید نمونه هایی از این قبیل را بتوان نام برد.
 
امروزه شاهد  هستیم که در اکثر هتل ها اتاق ها را به گونه ای می سازند که درون خود آن هم سرویس بهداشتی و هم حمام وجود دارد.در هر اتاق بسته به اندازه آن تخت های یک نفره و یا دو نفره و بیشتر قرار گرفته است.  تجهیزات هتل  می تواند در این اتاق ها شکل و نمایی خاص و متفاوت به آن ببخشد . شاید کمی متفاوت تر از آنچه در منزل شخصی خود خواهید دید. به هر حال ابزار و لوازم و تجهیزاتی که برای هتل استفاده می شود باید با توجه به اینکه قرار است در یک محیط عمومی مورد استفاده قرار گیرد برای همان شرایط نیز طراحی شود.
 
صنعت در تجهیزات هتل
 
اما در مورد صنعت هتل داری باید گفت که ابتدای راه خود را از کشورهای اروپایی شروع کرد.شاید اولین کشور را بتوان سوییس نام برد.اولین بار ساختمان هایی بسیار کوچک و محقر را برای هتل ها انتخاب می گردند.در آن محیط خدمات مختلفی را برای مسافرین در نظر گرفته بودند .در آن زمان دارندگان و مالکین هتل های وقت معمولا از قشر ثروتمند و مرفح جامعه محسوب می شدند. البته در آن زمان به این ساختمان نام هتل را نداده بودند و با عنواین دیگری نامیده می شدند.اما در سال 1760 میلادی بود که برای اولین بار واژه HOTEL برروی این مراکز قرار داده شد .شاید بتوان نیاز به تجهیزات هتل را درست بعد از ایجاد اولین محل برای این منظور دانست. به هر حال ساختمانی که قرار بود به منظور مکانی اقامتی برای مسافرین باشد نیاز به ابزار و لوازم و تجهیزات خاص خود داشت و همین موضوع سبب شد تا به این فکر بیافتند تا برای بالا بردن رفاه حال مسافرین از ابزار و لوازم  خاصی استفاده نمایند , و از همین رو بود که نیاز به تجهیزات هتل هر روز بیشتر از قبل نمود پیدا می کرد و باعث شد تا عده ای به فکر تامین این نوع لوازم و ابزار بیافتند و خواسته یا نا خواسته هتل داری شغال های مستقیم و غیر مستقیم زیادی را پدید اورد.
 
شاید بتوان نقطه عطف صنعت هتل داری را مربوط به قرن بیستم دانست. زمانیکه به طور قابل ملاحضه ای بر تعداد هتل ها افزوده میشد و هر روز شاهد پیشرفت های مختلفی در این حوزه بودیم.اما سال 1930 را میتوان اوج دوران رکود صنعت هتل داری دانست و به همین ترتیب به طبع آن شغل تجهیزات هتل  هم از رونق افتاد . اما با شروع جنگ جهانی دوم  دوباره رونق به هتل ها امد .می توان گفت این پرنده خوشبختی تا اواخر جنگ و تا سال 1950 ادامه داشت و از این رو توانست موجب پیشرفت زیادی در صنعت هتل داری شود.در میان باعث شد تا هتل هایی بسیار قدرتمند شوند و تبدیل به غول های این صنعت شوند.و برخی دیگر انقدر ضعیف و کوچک ماندند که خود را در مقابل این برندهای معتبر تقریبا نابود شده می پنداشتند. تنها راه بقا آنها پیوستن به برند این بزرگان صنعت هتل داری بود.کاری که هتل های بزرگ و زنجیره ای برای جذب آنها انجام دادند به شکل زیر بود :
اولین چیز شراکت بود . کوچک ترها به جمع بزرگترها می پیوستند و در جمع بزرگان به اندازه خود سهیم می شدند.
دومین حرکت زنجیره ای کردن انها بود . هتل های کوچک همچنان متعلق به خود فرد بود اما با برند و نام هتل بزرگ و به عنوان نماینده آنها مشغول به فعالیت می شد و همین امر موجب شد تا در تجهیزات هتل هم به طبع پیروی از برند  مورد نظر تغییر و تحولاتی ایجاد شود و رونق مجددا به این بازار برگردد.
سومین حرکت تایین مدیر بود . درست است که هتل همچنان در مالک قبلی خود بوده اما مدیریت هتل حتما می بایست از سوی مدیران هتل های برند انتخاب می شدند.
اما چهارمین کار بازاریابی برای آنها بود و همین امر موجب شد تا کسب و کار هتل های کوچک نیز رونق بگیرد و از رکود در بیاید و در کل این حرکت موجب رونق بخشیدن به کل صنعت هتل داری میشد.و از این رو دوباره شاهد رشد مجدد این صنعت بودیم .
 
نحوه صحیح هتل داری
 
امروزه در هتل داری می توان هتل هایی را موفق دانست که بوسیله فراهم نمودن تجهیزات برای هتل  با کیفیت بالا بتوانند به خوبی و با کیفیت بالایی به نیازهای مسافرین خود پاسخ مناسب را دهند و در واقع شرایط مطلوبی را برای انها فراهم نمایند.در واقع می توان اینگونه نیز تعبیر کرد که اگر هتلی می خواهد در این صنعت زنده بماند و همچنان کسب و کارش دارای رونق باشد چاره ای ندارد تا از بهترین تجهیزات هتل برای این منظور استفاده نماید و باید همیشه به روز و مدرن باشد.

بارگذاری فوری در ایمپلنت دندان به چه صورت است ؟

برای بارگذاری فوری با پروتز ثابت متکی بر ایمپلنت دندان می توان ایمپلنت های اضافی را جایگذاری کرد تـا درحـالی کـه ایمپلنـت هـای اولیه دوره سلامت را می گذرانند ، فرد پروتز دندان نیز  داشته باشد. در عصر حاضر به کارگیری مینیمم 4 ایمپلنت در فک پایین و 5 الی 8 ایمپلنت در فک بالا را برای این عمل ضروری می دانند.

 
 اما به گفته برخی پؤوهشگران قراردادن 3 عدد ایمپلنت هـم در فک پایین کافی می باشد. در اینجا اگ ایمپلنت دندان از دست برود، بکارگیری پروتز با مشکل روبرو می شود. در بارگذاری فوری بیمارانی که نصف دندان های خود را از دست داده اند و در ایمپلنت های تک دندان، این موضوع که در کانتکت بـودن پروتـز، در نتیجه پروتز چه تأثیر ی دارد ، هنوز مشخص نشده است.

 بارگذاری فوری 
ایمپلنت‌ دندان به این شکل است که بلافاصله بعد از جای دادن ایمپلنت‌ ساخت پروتز شروع می شود و تنها 3 روز می کشد تا پروتز اماده گردد. اگرچه ایمپلنت فوری یک درمان قابل توجه است، اما باید به همه نکات آن توجه کرد. دندانپزشک باید از وجود استخوان مناسب به لحاظ اطلاع داشته باشد، همچنین نوع نماس ها و تعداد دندان های جایگزین را بررسی کند. 
قراردادن پروتز فوری بر روی ایمپلنت دندان در افرادی که همه دندان های خود را از دست داده اند، بسیار بهتر از  مواردی است  که حدود 3 تا 4 دندان جایگزین می گردند. همچنین بیمارانی که پروتز متحرک در یک فک خود دارند، بسیار بهتر هستند برای عمل پروتز و ایمپلنت فوری.

موقعی که ایمپلنت‌دندان برای اولین بار برای بازسازی‌های دندانی توسط پروفسور برنمارک استفاده شد، پروسه این درمان شامل جایگزاری ایمپلنت‌ در استخوان دو فک و پوشیدن آن با بافت نرم بود.  در آن دوران مدتی که ایمپلنت‌دندان به این شکل در استخوان دفن می گشتند، تقریبا 8 ماه برای فک بالا و 6 ماه برای فک پایین لازم بود.
 پس از اینکه تحولی که در ساخت و طراحی ایمپلنت دندان شکل گرفت، زمان ترمیم و بهبودی به نصف این زمان کاهش یافت. طی مطالعات گذشته این نتایج خاصل شد که ایمپلنت‌ دندان به دور از اینکه در زیر لثه بمانند یانه، بهمیزان قابل توجهی با استخوان یکپارچه می شوند و نیازی نیست آن ها را با بافت نرم بپوشانیم. 
پیشرفت ایمپلنت دندان رفته رفته زیاد گردید تا اینکه زمان بین جایگذاری ایمپلنت‌ تا ساخت پروتز نهایی روی آن کاهش یافت و شرکت های متفاوت در این راستا باهم رقابت کردند.